APARTAMENTE

APARTAMENTELE AU: PATURI MATRIMONIALE, BAIE, TV, WIFI, BUCATARIE ECHIPATA CU FRIGIDER, CUPTOR CU MICROUNDE, PLITA ELECTRICA, SCAUNE, TACAMURI, FILTRU DE CAFEA.

APARTAMENT NR. 1

1. számú apartmanunkat 2 személy részére ajánljuk. A felszereltségi listáért és további képekért tekintse meg bővebben a szobát. 

APARTAMENT NR. 2

2. számú apartmanunkat X személy részére ajánljuk. A felszereltségi listáért és további képekért tekintse meg bővebben a szobát. 

APARTAMENT NR. 3

3. számú apartmanunkat X személy részére ajánljuk. A felszereltségi listáért és további képekért tekintse meg bővebben a szobát. 

APARTAMENT NR. 4

4. számú apartmanunkat X személy részére ajánljuk. A felszereltségi listáért és további képekért tekintse meg bővebben a szobát. 

APARTAMENT NR. 5

5. számú apartmanunkat X személy részére ajánljuk. A felszereltségi listáért és további képekért tekintse meg bővebben a szobát. 

APARTAMENT NR. 6

6. számú apartmanunkat X személy részére ajánljuk. A felszereltségi listáért és további képekért tekintse meg bővebben a szobát. 

APARTAMENT NR. 7

7. számú apartmanunkat X személy részére ajánljuk. A felszereltségi listáért és további képekért tekintse meg bővebben a szobát.