BINE AȚI VENIT

Casa Tofi pensiune se află în localitatea Praid. Descoperiti zona Sovata - Praid Bazinul Praid este situat pe rama estica al Bazinului Transilvaniei de fapt o solnita uriasa, la baza Muntilor Gurghiu si care formeaza o microregiune bine definita, denumita Zona Ocnelor de Sare.

0
Apartament
0
Persoane
0 m
Salina Praid
0 m
Strand
0 m
Wellness
DESPRE PENSIUNE TOFI

Pensiunea Tofi se afla in comuna Praid, la strada Minei, la doar 800 de metri de Salina Praid, 400 de metri de Complexul de Strand cu apa sărată, 200 de metri de la Centru de Wellness si de Rezervatia Canionul de Sare.

Pensiunea a fost construita in anii 2015-2016 si finalizata in anul 2017. Pensiunea Tofi din Praid dispune de toate facilitățile necesare pentru a asigura relaxarea mult dorită într-un ambient plăcut și prietenos fiind cea mai apropiata cazare care se afla in apropierea centrului de wellness.

Pensiunea este ideala pentru famili mai mici sau mari, grupuri, pentru ca apartamentele confortabile au 3-6 locuri (nr. total 28 persoane).

Apartamentele au: paturi matrimoniale; baie; TV; wifi; bucatarie echipata cu frigider, cuptor cu microunde, plita electrica, scaune, tacamuri, filtru de cafea.

In curte avem o parcare mare, controlata cu camere.

Avem o filegorie, pe care puteti folosi si iarna, datorita constructiei sale, complet dotata, pentru 24 persoane. Pe langa filegorie, avem in curte, gratar si cuptor traditonal.

Impreuna cu Pensiunea 77, care este tot in aceasta curte, putem caza si grupuri mai mari (cu microbuze, autobuze).

Asteptam cu drag interesul dumneavostra!

Depresiunea Praidului se infatiseaza ca un uluc submontan longitudinal fata de axa muntilor vulcanici ai Gurghiului si tine din defileul Sacadate pana la dealul Kalonda.

CONTACTA-TI NE, REZERVĂ CAZARE

A Tofi Vendégház különleges kéréseknek is eleget tesz.